Våre tjenester:

Utvikling og konstruksjon

I tillegg til produksjon etter kundens tegninger og spesifikasjoner har vi også stått for utvikling og konstruksjon av helt nye produkter og maskiner. Slike spennende oppdrag har gitt oss solid kunnskap og erfaring med produktutvikling og konstruksjon. 

Fra idé til ferdig produkt

Har du et nytt behov eller en idé kan vi hjelpe deg med utvikling og konstruksjon enten det dreier seg om et enkelt produkt eller en større konstruksjon eller en maskin. Vi bistår deg gjerne gjennom hele prosessen – fra en idé eller skisse og helt frem til et ferdig produkt.

Kvalifiserte råd om forbedring

Av og til får vi oppdrag hvor vi ser at kundens produkt kan bli bedre. Da bistår vi svært gjerne med vår konstruksjonskompetanse. Ved å foreslå små endringer kan vi forbedre produktets form og funksjon. Vi kan ta imot datafiler i flere formater, men vi kan også digitalisere kundens papirtegninger.

Kostnadseffektiv produksjon

Med vår brede produksjonskompetanse ser vi i noen tilfeller at det er mulig å oppnå en mer hensiktsmessig og enklere måte å produsere på, uten at det går på bekostning av produktets funksjon og kvalitet. En kostnadseffektiv produksjon er fordel for både oss selv og kunden.

Fleksibel produksjonskapasitet:

Intet produkt er for lite
og det blir sjelden for stort

Vår produksjon er veldig fleksibel og oppdragene inkluderer både enkeltstående produkter og ulike serieproduksjoner. I våre nye lokaler har vi stor takhøyde og portene er så brede og høye at vi kan montere ferdig store konstruksjoner innendørs.

Har du noe som skulle vært produsert, konstruert eller automatisert?

Vi står klare til å bistå deg enten du er på jakt etter pris på et konkret produkt eller har behov for hjelp til produktutvikling eller automatisering og robotisering.
Ring 51 74 07 50 eller bruk kontaktskjemaet.

=
Vennligst fyll inn svaret. Dette er for å bekjempe spam.