Om oss

Vi har utviklet oss til å bli en høyteknologisk mekanisk virksomhet

Siden starten i 1980 har vi bygget opp solid  erfaring og kompetanse innen mekanisk bearbeiding og produksjon. Gjennom stadig nye og krevende oppdrag har vi utviklet et bredt produkt- og tjenestespekter, og vi er i dag en solid samarbeidspartner innen mekanisk produksjon, konstruksjon og produktutvikling, samt innen feltet automatisering og robotisering.

Allsidige – men spesialister på aluminium

Hoveddelen av produktene blir laget i aluminium, plast eller syrefast stål. Vår lange erfaring og solide kunnskap om aluminium gjør at vi ofte kaller oss «spesialister på aluminium». Men vi har også kompetanse og utstyr for å produsere i de fleste andre metaller og harde materialer.

Oppfyller strenge kvalitetskrav

Bredden i vår maskinpark og vår dyktige arbeidsstokk gjør at vi enkelt kan kombinere fag som platearbeid, vannskjæring, sveising og CNC-maskinering for å produsere avanserte maskinerte deler som oppfyller de strengeste toleranse- og kvalitetskrav.

Nye lokaler – nye muligheter

Våren 2021 flyttet vi inn i nybygde lokaler hos vår hovedeier Comrod på Tau. Her har vi gode arbeidsforhold, stor takhøyde og nok av plass til våre nyinnkjøpte maskiner. Vi montere store konstruksjoner innendørs og portene er så brede og høye at man kan kjøre lastebilene inn for lasting og lossing.

Effektiv produksjon

I tillegg til alle de tradisjonelle mekaniske arbeidsoperasjonene følger vi også med på den teknologiske utviklingen og tar i bruk nye produksjonsmetoder. En del operasjoner utføres fortsatt manuelt, mens andre produksjonsprosesser er robotiserte. Dette gjør oss konkurransedyktige på pris.

Satsing på robotisering

Økt automatisering og robotisering er helt nødvendig for å klare å beholde industriproduksjon i Norge. Vårt mål er å være helt i teten innen dette fagfeltet og kunne skreddersy løsninger som henter ut det potensialet som automatisering og robotisering innebærer for den enkelte bedrift.

Våre eiere

Høsten 2019 kjøpte Comrod aksjemajoriteten i Sørskår Mekaniske Verksted for å sikre denne viktige lokale kompetansen. Vi inngikk høsten 2020 en avtale med Westcontrol om å overta deres  automatiseringsdivisjon. Etter overtakelsen eier Comrod Communications AS 67,3%, Sørskår Holding AS 22,4% og Westcontrol 10,3% av SMV.

Har du noe som skulle vært produsert, konstruert eller automatisert?

Vi står klare til å bistå deg enten du er på jakt etter pris på et konkret produkt eller har behov for hjelp til produktutvikling eller automatisering og robotisering.
Ring 51 74 07 50 eller bruk kontaktskjemaet.

=
Vennligst fyll inn svaret. Dette er for å bekjempe spam.